tiistai 5. helmikuuta 2013

Ranskalainen sipulikeitto

Keittojen valmistus jatkuu. Tällä kertaa viihdytän itseäni tekemällä ranskalaista sipulikeittoa.
Selailin erilaisia ohjeita mutta päätin valita täältä löytämäni reseptin.

Sipulikeiton valmistaminen on hyvin suoraviivaista ilman mitään kummallisempaa kikkailua.
Tuon linkin takana olevasta ohjeesta oikeastaan löytyy kaikki tarpeellinen.
Itse laitoin hieman enemmän sitruunamehua  kuin ohjeessa alunperin oli. Mielestäni ohjeessa oli merkittävä dramaattinen puute jonka lisään tähän: muista välillä maistaa ruokaa ja nauttia lasillinen viiniä touhuilun ohessa.

Lopputulos oli erinomaista.

-L


                                                                  Lähtötilanne.


Sipulit kattilassa.


                                                                   Lopputulos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti