perjantai 30. elokuuta 2013

Vuorotteluvapaa myötätuulessa

Nyt näyttää siltä että vuorotteluvapaani on sittenkin toteutumassa.
Tästää on sovittu teoriassa työnantajani kanssa. Käytännön esteenä on se että heidän tulee kuitenkin ensin löytää sijainen itselleni ennen kuin pääsen vuorotteluvapaalle. Sijaisen löytäminen ei kuitenkaan tule olemaan ihan läpihuutojuttu joten toivotaan että kaikki menee tältä osin hyvin.

Pyysin YTK:lta todistuksen työhistoriastani. Vuorotteluvapaan säännöt edellyttävät vähintään 10 vuoden työhistoriaa ennen kuin on mahdollista hakea vuorotteluvapaata. Ytk oli ystävällisesti tehnyt tarvittavat kalkulaatiot ja kertoivat että minulle on kertynyt työhistoriaa reilun 13 vuoden edestä.

Vielä tekemättömistä asioista rokote asia meni eteenpäin. Sain Viisikulman terveysasemalta ajan rokotuksia varten. Puhelimessa he eivät osanneet kertoa tarkalleen minkälaisia rokotuksia pitäisi ottaa mutta he pyysivät täyttämään etukäteen kaavakkeen netissä jossa tulisi kertoa minne kaikkialle on menossa.

Seuraavan kerran matkaan liittyviä asioita tapahtuu maanantaina jolloin Forenomin edustaja tulee tekemään tarjouksen asuntomme vuokraamisesta.

Lopppuun loistava uusi musiikillinen tuttavuus: Fat Freddy´s Drop.

-L-








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti