sunnuntai 25. elokuuta 2013

Vuorotteluvapaa on vastatuuleessa.

Nyt kryssitään kunnolla vuorotteluvapaani kanssa. Etenee hitaasti ja melkein ajettu kertaalleen jo karille.
Toinen vuorotteluvapaa pyyntöni työpaikallani tuotti saman tuloksen kuin viimeksi: ei käy.
Kävin esimiesteni kanssa keskustelua syistä ja perusteista miksi pyyntööni ei suostuta. Hyvin nopeasti tuli selville että työpaikallani, toisin kuin luulin, ei oltu täysin perillä mitä kaikkea työnantajan harteille tulee kun työntekijä jää vuorotteluvapaalle. He mm luulivat että joutuvat maksamaan minulle jotain sillä välin kun olen vuorotteluvapaalla. Näinhän ei ole vaan vuorotteluvapaakorvauksen maksaa minun tapauksessani YTK. Tehtyäni selvyyttä vuorotteluvapaan ehdoista niin näyttää siltä että ehdoton ei tuntuisi muuttuneen pari piirua kyllän suuntaan. Ehdottamasti ehkä.

Alkuperäinen suunitelmamme oli että olisimme lähteneet matkaan syys-lokakuun vaihteessa. Tätä aikataulua olemme joutuneet siirtämään kahdesta syystä:
1) Kaisan työ sitoo hänet vuoden loppuun saakka.
2) Vuorotteluvapaa pyyntöni on vaiheessa.

Yhtä kaikki- vuodenvaihde on joka tapauksessa yllättävän lähellä ja päätös on tehty: tästä ei enää pakiteta. Lähdemme surffaamaan riippumatta vuorotteluvapaa pyyntöni lopputuloksesta. Budjetti on sitten hieman isompi tai sitten hieman pienempi.

Olen harkinnut käyttäväni asuntomme vuokraamiseen Forenomin palveluita. Ensi viikon perjantaina pitäisi heidän edustajansa tulla tekemään vuokratarjouksen asunnosta. Mielenkiintoista kuulla mitä he tarjoavat. Heidän palvelunsa helpottaisi merkittävästi asioiden hoitamista. Forenom maksaa vuokraa suoraan meille ja hoitavat itse varsinaisen vuokralaisen kanssa asiat. Eli olettettavasti maksavat pienempää vuokraa meille mutta vastineeksi meidän ei tarvitse alkaa matkalta säätämään vuokralaisen kanssa.

Vaiheessa olevat asiat:

- Rokotukset
- Matkavakuutus

-L-

Mukava ja tuulinen kesä on takana ja toivottavasti edessä on lämmin ja tuulinen syksy.
Kesällä tuli hankittua 127l JP Australian Supersport lauta. Tähän mennessä tuntunut vakaalta ja helposti plaanaavalta laudalta. Leveyttä tuolla on hieman liikaa syksyn choppeihin mutta toivotaan että Kallvikiin puhaltaa itätuuli jolloin vesi pysyy mukavan tasaisena. Valitettavasti idästä tulee harvoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti