tiistai 4. helmikuuta 2014

Jumittaa vai eikö jumittaa


Ollaan nyt oltu viikko taas paikoillamme. On surffattu joka päivä, kaksi kertaa päivässä sekä joogattu ja that's it. Tänään molemmilla on ollut jonkinlainen motivaation puute ja kyllästyminen valloillaan. Itse huomasin olevani jotenkin tosi poikki fyysisesti ja tajusimme, että tarvitsemme hiukan vapaata surffista. Iltapäivällä lähdimmekin siis aaltojen sijasta vain kävelylle rannalle, ja päätimme, että vielä huomennakin, ainakin aamulla, pidämme vapaata ja lähdemme käymään Nosara townissa. On aika saada hetken hengähdystauon myös tähän pohjois-amerikkalaisuuteen! 
Wow, amazing!
On myös ollut sellainen olo, että pitäisi olla joku projekti, että pelkkä surffinopettelu ei riitä, sitä kun voimat antaa periksi tehdä vain rajallisen määrän päivässä.

Hiukan myös tuli suunniteltua ensi viikolle pientä yli yön ekskursiota vähän etelämpään, Manuel Antonion kansallispuistoon. Katsotaan nyt, taas parin päivän päästä voidaan olla sitä mieltä, että yhtään aaltoaikaa ei tuhlata. Eläimiä tosin näkee tässä pihapiirissäkin mölyapinoista nenäkarhuun, puhumattakaan meidän koirajengistä. Naapuruston koirien saattue on usein mukana kun kävellään rannan suuntaan, ainakin siihen asti kun haukut äkkäävät jonkun paremmalta haisevan peesailtavan. Uskollisin niistä on vuokraisännän aerodynaaminen koira Hund, joka oli meillä tänäänkin kävelyretkellä mukana.

-Kaisa

Aerodynaaminen Hund

Hund, Kaisa ja puu

 Ex-Palmu

 Random surffari

Random surffari 2

Ikä tai koko ei estä surffaamista

3 kommenttia:

  1. Ette sitten oo ajatellu yhtään lomaa pitää? Kohtahan on hiintoloma-aika. Tuli vaan mieleen, että Hunkkelissa olis talo tyhjillään...

    VastaaPoista
  2. Et sä viitsisi lähteä täällä käymään? Tuo tullesasi jotain laadukasta luettavaa.

    VastaaPoista
  3. Surffata voi Suomessakin ympäri vuoden: http://www.siriussport.fi/FI/Surffaa/

    VastaaPoista