lauantai 1. helmikuuta 2014

Päivät aalloilla

Olemme olleet muutaman päivän surffaamassa "kunnon aalloissa". Samaran pettymyksen jälkeen on ollut hienoa kun on päässyt joka päivä kunnon aalloille eikä ole tarvinnut kärvistellä rannalla.
On mukavaa huomata että viime vuonna Savate-salilla ahertaminen kantaa nyt hedelmää. Kädet eivät väsy helposti melomiseen ja muutenkin tuntuu että jaksan aalloissa pyörimistä melko hyvin.

Tavallisesti päivä etenee seuraavalla tavalla: herään ilman herätyskelloa 6-7 välissä, syödään aamiainen terassilla ja luen uutiset netistä sekä selaan vuorovesitaulukkoa. Riippuen siitä, onko vuorovesi
nousemassa tai laskemassa, pitäisi aaltojen olla tietynlaisia. En ole vielä ymmärtänyt yhtään mitään siitä miten nousu- tai laskuvesi korreloi aaltojen muodon kanssa. Aina niitä tuntuu olevan ja joskus aallot ovat helpompia ja joskus pelkkää sotkua. Riippumatta siitä onko vesi nousussa vai laskussa. Taulukkojen ihmettelyn jälkeen otetaan lauta kainaloon ja kävellään kohti rantaa. Surffataan muutaman tunnin ajan ja sitten kotiin päivälliselle. Vuorossa on päiväunet tai jos oikein jaksaa niin jopa kirjan lukemista. Iltapäivällä mennään uudestaan rannalle. Illalla syödään seitsemän maissa illallista ja kymmeneltä alkaa päivän liikunta-annos painamaan silmiä. Vaikka kuinka yrittää lukea ja pysyä hereillä niin luultavasti nukkumatti on tullut kylään viimeistään ennen yhtätoista. En ole varmaan koskaan viettänyt yhtä terveellistä ja säännönmukaista elämää :-)

Alla pari kuvaa ja video siitä miten touhu on kehittynyt.

-Lee-

Ei se aina onnistu

Rennosti eteenpäin

Kyllä se siitä...






2 kommenttia:

  1. Periksiantamaton asenne opettelussa, mahtavaa! :) Hienoja kuvia ja upean näköinen paikka.

    -Kata

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kädet on kipeänä melomisesta. Joka päivä ollaan koitettu olla vesillä.

    VastaaPoista