keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Matkavakuutus osa 2 ja rokotukset

Töissä eletään jännittäviä aikoja. Sijaiseni rekrytointi on edennyt haastatteluvaiheeseen. Erityisen tuskattuvaa on se että en voi tehdä itse asian eteen mitään. Asia on muiden käsissä- hakijoiden ja haastattelijan. Positiivinen asia on se että hakemuksia on tullut mukavasti joten uskoisin sopivan henkilön heistä löytyvän.

Olen tullut siihen tulokseen että otan matkavakuutuksen LähiTapiolasta. Kuten aikaisemmin kerroin, heillä on kilpailukykyinen hinnoittelu. Lopullisesti asian on ratkaissut LähiTapiolan eduksi se että heillä vakuutuksen piiriin kuuluu paljon erilaisia urhelulajeja- kuten esimerkiki purjelautailu ja surffaus. Turvalla nämä lajit eivät kuuluneet. If putosi heti alussa pois pelistä kalliin hinnan takia. Alkuperäinen 390 eur tarjous nousi reilulla 100 eurolla koska otin kattavamman vakuutuksen.
Erikoista on se että vakuutusta ei voi maksaa laskulla vaan se maksetaan kortilla, käteinenkään ei kelpaa, LähiTapiolan konttorissa ennen matkaan lähtöä.

Jos matkavakuutukset ovat yllättäneet edullisuudellaan niin rokotukset ovat yllättäneet kalleudellaan. Sain viime kuussa terveyskeskuksesta rokotuksen jäykkäkouristusta ja poliota vastaan. Piikittämisen jälkeen sain käteeni reseptin jolla saa tarvittavat rokotukset seuraavaa kertaa varten. Rokotteet tulisi säilyttää viileässä eli toisin sanoen jääkaapissa. Päätin hakea rokotteet vasta samana päivänä kun ne tultaisiin injektoimaan vartalooni jotta minun ei pistettäisiä ranskalaiselle homejuustolle haisevia eliksiirejä.
Apteekista löytyi kätevästi tarvittavat kolme rokotetta, Japanin aivokuumetta, A ja B hepatiittia sekä keltakuumetta vastaan. Hintaa satsille kertyi 227 eur. Vielä pitäisi hakea seuraavan kierroksen rokotteet ja ilmeisesti hinta on sama. Näissä säästäminen tuntuisi typerältä joten maksaa minkä maksaa.

-L-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti