torstai 18. syyskuuta 2014

Balin paras puoli - sukulaisvierailu ja Villa Samskara

Kronologinen järjestys nyt vähän kärsii, välissä oli tosiaan kahden viikon tauko omalta kohdaltani, sillä lennähdin Eurooppaan töihin, mutta siitä myöhemmin.
Lee jo kertoikin hieman omia, ei niin ruusuisia, kokemuksiaan Balista, minulla ne jäivät aika vähäisiksi. Oikeastaan Bali ei saarena meitä sinällään kiinnostanut, sillä emme ole väkijoukkojen ystäviä ja kaipaamme rauhaa..
Suurin syy Balille menoon oli se, että meillä oli harvinainen mahdollisuus nähdä serkkuani Lissua ja ja hänen miestään Andrewta. Se on harvinaista herkkua, sillä he asuvat Sydneyssä, ja viime vuosina olemme menneet aika tehokkaasti ristiin.
Samalla pääsimme myös tutustumaan heidän upeaan villaansa, Villa Samskaraan, joka on juuri valmistunut Cangguun.
Paikka oli todella upea, meitä melkein ujostutti majailla niin hienossa ympäristössä, koska viime aikoina olimme tottuneet aika erilaiseen ympäristöön. Kuvat puhukoon puolestaan, mutta voi sanoa että villan sijanti oli todella kaunis, pienessä kylässä, riisipeltojen ja metsän ympäröimänä. Rakennus itsessään oli myös todella tyylikäs, ja mikä hienointa, Lissun ja Andrewn pitkälti itse suunnittelema. Pari ensimmäistä päivää otimme todella rennosti, höpötimme Lissun kanssa, luimme kirjaa, söimme villan kokin, Maden, loistavaa ruokaa ja kävimme illallisella Echo beachilla.
Sitten teimme retken Ubudiin, jossa näimme upeita maisemia, mutta myös aivan sikana turisteja.
Lee kävi surffilla Old man'silla, mutta itse olin pahassa flunssassa ja tulevaa työreissua ajatellen en uskaltanut riskeerata.
Viimeisenä iltana söimme loistavaa ruokaa Seminyakissa, harmi vain että minä jouduin livistämään ennen jälkiruokaa lentokentälle ja lennähtämään Jakartaan, seuraavan päivän Eurooppa-lentoa varten.

-Kaisa

The main reason for going to Bali was the opportunity to see my dear cousin Lissu and his husband Andrew. They live in Sydney so it's not very often we are able to spend time together. Their lovely villa had just gotten ready, so we spent our time in this lovely setting in Canggu.
It was really a luxury for us as we had been sleeping in different kind of low cost room. You can just see the pictures and imagine how stylish the place is! We also visited Ubud with Lissu and had a couple of meals in Echo beach, but mostly just relaxed and ate great meals prepared by Made, the chef of the villa.

Ps. If you dream about a holiday in a balinese villa, they also rent the place, when not using it themselves.
www.villasamskarabali.com
Samikset Ubudissa

Lee ja Lissu

Näkymä makkarista
View from the bed room

Meidän buddha
Our buddha

Pool area

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti