sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Minä ainakin käytän kesällä villapaitaa



Olette ehkä huomanneet että sivupalkkiimme on ilmestynyt mainos. Tämä ei tarkoita sitä että alkaisimme mainostaa mainostamisen vuoksi, vaan hyväksyimme tuon bannerin yksinkertaisesti siitä syystä, että Icebreakerin vaatteet ovat meillä käytössä päivittäin. Ja onhan se myös hyvän näköinen mainos, varsinkin tuo alareunan kuva…

Monet tuttuni tietävät, että olen hurahtanut merinovillaan jo vuosia sitten. Ensimmäisen merino t-paidan ostin nelisen vuotta sitten, kun aloittelin patikkaopastuksia. Olin kyllästynyt teknisten materiaalien lyhytikäisyyten ja monesti epämielyttävään ihotuntumaan. Merinovilla kuitenkin epäilytti, sillä normaalisti en kestä villaa muutakuin monen aluspaidan päällä.
Se ensimmäinen t-paita on minulla mukana vieläkin, tälläkin reissulla, ja on muuten käytetty. Vedän 10-15 viikkoa patikkamatkoja vuodessa ja tuo sama paita on ollut mukana lähes jokaisella, vaikka niitä on kerääntynyt paljon lisääkin.

Leellä on aina kuuma. Jo suhteellisen viileässäkin. Sen jälkeen kun ostin hänelle ensimmäisen lahjapaidan, hän käytti samaa paitaa savate-treeneissä viikosta toiseen. Nyt olemme saaneet hankittua hänellekin lisää näitä ihmepaitoja ja matkalla ne ovat olleet kovassa käytössä.

Monille tulee mieleen merinosta mieleen ensimmäisenä kalsarit ja alusasut. Niitäkin on, ja rinteessä niiden voittanutta alusasuna ei löydy, mutta parasta on, että varsinkin Icebreaker tekee myös vapaa-ajan vaatteita. Jatkuvasti matkustavalle niistä on tullut varsinainen aarre, eivät rypisty, ovat viileitä tropiikissa ja lämmittävät kylmässä, jopa märkänä. Varsinkin vaelluksilla ja matkaolosuhteissa loistavaa on se, että vaatteet voi pestä koneessa, ne kuivuvat nopeasti ja jos pesuun ei ole mahdollisuutta, niitä voi tuulettamalla käyttää monta päivää putkeen.
Olen opastanut merinovillamekossani Riossa, Roomassa heinäkuussa ja Vietnamissa.

Emme tällä tempauksella varmaankaan tule rikastumaan. Jos joku tilaa linkkimme kautta, saamme pienen provikan ( jos ei muuta, niin ainakin itse saamme alennuksen, kun tilaamme oman linkkimme kautta :-)
Olen paasannut Icebreakerista patikka-asiakkailleni jo vuosia, ihan siksi, että itse koen ne niin ylivoimaisiksi. Ja mainittakoon vielä, että kyseisiä vaatekappaleita saa myös suomalaisista retkeilytarvike kaupoista, ainakin Partioaitasta. Toinen hyvä nettikauppa on uusi-seelantilainen Outside Sports.

Mainostauko loppui nyt.

-Kaisa

You maybe have noticed that we have new banners on our site. That's because we have used Ice Breaker clothes all the time on this trip and as my friends well know, I been using them for the years.

They just make a perfect partner for traveling and trekking, which is what I do mostly in my life. They work well in tropics and in cold temperatures. They are also easy to pack and wash and dry quickly.



Rapu rapuvillapaidassa
Crawfish in a crawfish shirt
Smurffi villapaidassa
Smurf with woolen sweater
Cevicheä villapuvussa
Some ceviche in woolen skirt
Villapaita sopii myös viralliselle illalliselle :-)
Woolen sweater goes fine with very official dinner :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti