sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Elämää pellossa

Eilen Facebookin sivupalkkiini ilmestyi mainos uusista talvimekoista. Illalla kävimme syömässä viereisen Surf Campin ravintolassa, ja käsiini osui ruokaa odotellessa Glamour-niminen naistenlehti, jossa esiteltiin muun muassa kauden must kosmetikkatuotteita. Tämä sai miettimään sitä, miten monesta arkipäiväisestä asiasta on vieraantunut matkan aikana. Ensimmäinen asia ovat tietysti vaatteet. Kun käyttää 11 kuukautta samoja vaatteita, ne a) alkavat mennä rikki b) ei tule mietittyä kovin paljoa sitä, mitä laittaa päälle. Yleensä se on se, mikä on ehjä tai vähiten likainen. Muita kenkiä kuin flip flopeja ei olla pidetty kuukausiin. Niiden kanssa on ollut epäonnea viime aikoina, ensin pudotin yhden Cloud Ninen laiturilta mereen ja toisena iltana jouduin palaamaan kämpille paljain jaloin, koska koirat olivat piilottaneet toiset sandaalini ruokapaikan pihalle. Sain kyllä nämä takaisin parin päivän päästä, hampaanjäljillä koristeltuna.

Olen meikannut viimeisen kuuden kuukauden aikana ehkä kaksi kertaa, ja tarkoitan tällä ripsivärin laittoa.
Kosmetiikka on muutenkin kutistunut aivan minimaalliseen, yllättävän vähällä tulee toimeen. Aurinkorasva ja hyttysmyrkky ovat tärkeysjärjestyksessä kärkipäässä.Ylipäätänsä peiliin ei kovin paljoa ole tullut katseltua. Edelleen naureskelemme Leen Dolce & Gabbanan tuoksua, se on mukana vieläkin, ehkäpä Tokiossa tulee viimein tilaisuus ottaa se käyttöön. Sen sijaan miehille parranajon jälkeen tarkoitettua, kallista Kiehl's merkkistä viilennysvoidetta, on tullut laitettua esimerkiksi palaneisiin pakaroihin. Kampaajalla olen käynyt vuoden aikana kerran, ja kuten kuvista on näkynyt, Lee ei kertaakaan. Kaikki tämä on luonnollisesti kovin vapauttavaa. Mietimme tosin, että on ehkä pakko ostaa jotakin uutta vaatetta Manilasta ennen Tokioon menoa, ettei meitä kärrätä suorinta tietä johonkin roskikseen. Vähän oikein jännittää paluu sivistyksen pariin.

Luin tänään myös Tuomas Vimman kolumnia Hesarin verkkosivuilta jossa hän totesi, että kaikkeen tottuu paitsi kiukaalla istumiseen. Meillä on tällä hetkellä ihan luksuskämppä. Muutimme edellisestä kivasta paikasta homeen takia. Sen sijaan jatkuvaan muurahaisarmeijaan kylpyhuoneessa ( kunhan pysyvät kaukana läppäristäni!), läikikkäisiin pyyhkeisiin ja lakanoihin ( Ne tuoksuvat puhtaalle!) ja kaikenlaisiin omituisiin suihkuratkaisuihin tottuu helposti. Tällä hetkellä meillä on lämmin vesi saatavilla, pientä arjen luksusta. Millaiseltahan se oikein tuntuu kun  kaikki toimii ja on siistiä ja ehjää?

-Kaisa

When traveling for a long time you realize how few things you actually need. You wear always the same clothes, I haven't been wearing any make up for months and we been walking around only with flip flops lately,. You really don't even need a mirror. 
I have had one hair cut this year, Lee has had none, as it shows from the pics.
I guess we'll have to buy some new clothes before heading to Japan. Otherwise we'll look really suspicious. A funny thing is that Lee still has his Dolce & Gabbana fragrance with him, maybe he'll get to use it for the first time in Tokyo:).



Joka päivän asu ja make up: Sinkki naamassa, hyvin palvelleet shortsit ja uusi lycra kun vanha putos mopon kyydistä johonkin viidakkoon. Jalat mustelmilla.
Every days outfit
Mies palmun alla
Under the palm tree

Hengailua Loka baarissa
Hanging around at Bar Loka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti