maanantai 7. tammikuuta 2013

Työmatka


Over the hills and far away

Ennen suurta matkaa on kuitenkin paljon pienempiä työmatkoja.
Seuraavat kolme kuukautta minä, toinen osapuoli, vietän pienessä Italialaisessa alppikylässä.
Yritän täältä käsin kantaa korteni kekoon suuren matkan suunnittelutoimenpiteissä. Tosin ensimmäinen haaste tulee olemaan netin puute.

Siitä puheen ollen…
Luin lennolla tänään Blue Wingsistä, että uusin villitys maailmalla ovat netistä ja älypuhelimista vieroittavat lomat. Tavallaan samaan aikaa ihan älytöntä, mutta ymmärrän silti pointin. Samassa jutussa listattiin myös appsit jotka blokkaavat käyttäjänsä sosiaalista medioista tai ylipäätään verkosta. Muistaakseni jonkun hinta oli yli seitsemän euroa. Ollaan siis menty siihen että maksamme siitä että meitä ei päästetä nettiin, kuulostaa kahjolta mutta siltikin.
Henkilökohtaisesti neuvon, että kannattaa tulla töihin johonkin jumalan selän taakse,  kylässä on yksi baari jossa toimii wifi ja lähin nettitikkukauppa on tunnin bussimatkan päässä. Jopa on aikaa ajatella ja kirjoittaa!

Iso kysymys ”the matkaa” varten on vakuutus.
Yritin niistä jo vaivihkaa kysellä, kun selvittelin muita vakuutusasioita. En kuitenkaan saanut mitään kovin selkeää vastausta.
Hyvä juttu on se, että minulla yrittäjän lakisääteinen tapaturmavakuutus, joka on aina voimassa, myös vapaa-ajalla, sekä kattaa kaikki lajit, kunhan niitä ei harrasta kilpailutasolla. Oikein erikseen vielä tiukkasin että entäs vapaalasku, heliski tai lainelautailu, mutta niin ne vakuutusyhtiön tädit vaan sanoivat että kaikki ok, ja vapaa-aikana tehty toiminta myös. Kuulostaa hieman liian hyvältä ollakseen totta!
Liikenneonnettomuudet ja pahoinpitelyt sitten ovat eri juttu…
-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti