keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Surffaus ja ruoka, ihmisen perustarpeet.


Ongelma taitaa olla siinä, ettemme kumpikaan ole kovin hyviä suunnittelemaan asioita pitkälle eteenpäin. Olemme onnistuneet elämään suunnittelematta pitkään ja tavallaan se on ollut pakon sanelemaakin niin ammattien kuin asuinpaikkojenkin takia.

Nyt jotenkin tuntuu siltä että pitäisi suunnitella, sillä suunnittelemalla voisi säästää paljon rahaa ja ehkä jonkin verran hermoja. Pois lähteminen on kuitenkin projektina sen verran mittava että jotakin järkeä touhuun olisi saatava.

Mutta mistä aloittaa?
Oikeastaan emme edes vielä tarkkaan tiedä mihin haluamme ja kuinka pitkäksi aikaa.
Varmaa on vain että haluamme surffata ja purjelautailla. Noin vuoden. Toinen haluaa myös oppia kokkaamaan paikallisia ruokia, toinen petrata lisää kielitaitoa ja ehkä sivussa myös saada pääomaa omia duuneja varten.

Paikkoja joihin ainakin haluamme mennä ovat:
-Bonaire, koska se on purjelautailun mekka
-Costa Rica, koska siellä on hyvä opetella lainelautailua
-Portugali, koska se on nasta maa, siellä voi surffata, siellä on edullista ja koska pitää pysyä aluksi hetki Euroopassa…ai niin ja siellä voi myös oppia lisää portugalia ja oppia tekemään merenantimista ruokaa.

Suunnittelussa olisi myös se hyvä puoli, että kun lähtöön on nyt sellaiset ikuisuudelta tuntuvat yhdeksän kuukautta, se saisi asian tuntumaan konkreettisemmalta. Vuodelta 2013 on lupa odottaa paljon. Hyvin paljon. -L&K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti