perjantai 3. tammikuuta 2014

Here we go!

Here we go

Kaikki alkoi pehmeällä laskulla kohti surfhostellimoodia.
Amsterdamin hotelli oli bookingin supersecret-tarjouksella hilpeän edullisesti buukattu Radisson SAS, jossa tunnetusti kaikki pelaa, tyynyvalikoimat ovat huikeat ja suihkussa on kunnon paine. Ei siis puhettakaan vielä reppumatkailusta. Ajoimme taksilla hotelliin ja kävimme syömässä illallisen hotellissa ja koimme siitä jotenkin koomisesti molemmat huonoa omaatuntoa.
Seuraavaan aamuna Bonairen koneeseen ja yhdeksän ja puolen tunnin hujauksessa perillä Karibialla.

Oli ollut pakko varata yhdeksi yöksi ihan normihotelli, koska hostellissa ei ollut heti tilaa, joten uuden vuoden aatto vietettiin Hotel Roomerissa. 
Kiva hotelli, koiria, syötiin doradot hotellin baarissa, koska kaikki oli kiinni ja mentiin nukkumaan noin kahdeksalta, vaikka yritettiin sinnitellä. Raketit molemmat kuulivat unen läpi, joten tuli juhlittua.

Pieniä koomisia kohtauksia:
- Damiin saapuessa, matkan ensimmäinen taksimatka Euroopassa ja kuljettaja yritti vedättää vaihtorahojen kanssa. Ei ole aikaisemmin varmaan ikinä oikeasti niin räikeästi tapahtunut missään, 
ehkä Napolissa 90-luvulla.

- Arkeflyn koneessa olisi ollut hyvä osata hollantia tai papiamentoa (Bonairen hassu kieli, joka on sekoitus espanjaa, ranskaa, englantia ja portugalia ainakin), jotta olisi tuntenut kuuluvansa porukkaan.

- Molemmat jättivät sandaalit kotiin, olisikohan numero 3 top kympissä tärkeimmässä tavarassa joita täällä tarvitsee. Koska kaikki oli kiinni, ainoat släbärit mitä onnistuttiin hankkimaan olivat ihanat I love Bonaire- sellaiset. Samanlaiset molemmille.

Ensivaikutelma Bonairesta:
- Paras mahdollinen tuulen ja lämpötilan suhde
- Karibialainen meininki mutta erittäin suuri hollantilainen twisti.
- Flamingoja ja lisää flamingoja
- High season tarkoittaa sitä että ketään ei ole missään.
- Kulkuneuvo on oltava, mielellään avolavamaasturi, paremman puutteessa skootteri.


Here we are in Bonaire, in the Dutch Antilles. We flew from Amsterdam on Tuesday and very quickly got our first impression on Bonaire:
- very nice climate
- Caribbean atmosphere with a Dutch twist
- Flamingos and more flamingos
- High season means there nobody around. 
 Sorry to be brief in English :-)

Kaisa

Lac Bay, tehty purjelautailuun

Jibe City

Röykkiöittäin simpukankuoria

Majapaikan vierestä alkaa aavikko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti