lauantai 1. maaliskuuta 2014

Korkealentoinen päivä puiden latvoissa


Kun Monteverdeen oli päästy, oli seuraava suunnitelma selvä, pitää päästä Canopy Tourille.
Kyseessä on siis retki, jossa huristellaan valjaissa vaijereita pitkin puiden latvoissa. Koko hullutus on keksitty Costa Ricassa ja nimenomaan Monteverdessä. 

Majoituspaikkamme oli nimeltään Cabinas el Pueblo, hauska pieni hostelli, jossa meillä oli koirankopin kokoinen huone ja jaetut fasiliteetit. Pakko tässä yhteydessä muuten mainita Costa Ricalaisesta siivouksesta. Nosarassa siivoojamme Marilin siivosi pientä kämppäämme vähintään kaksi tuntia, ja suurinpiirtein sisusti koko paikan uudestaan kerran viikossa. Hän kuurasi kaiken tuulettimia myöten ja muutenkin paikka hohti siivouksen jälkeen kuin uusi. En muista että missään viiden tähden hotellissa olisi siivottu samalla tavalla. Cabinas el Pueblon yhteisessä vessassa oli kirkkaanvärinen röyhelöinen pytynkannensuojus (johon oli kirjailtu paikan nimi) joka vaihdettiin siivouksen yhteydessä! Eli siistiä ja parfymoitua on.

Kyselimme hostellista neuvoja Canopy tourin valintaan, niitä kun järjestää aika moni. Kun Lee kuuli sanan Extremo, asiaa ei tarvinnut sen jälkeen pähkäillä. Itse en ollut niin varma asiasta, mutta koska homma oli muutenkin enemmän Leen heiniä, niin suostuin, ja ajattelin miettiväni asiaa vasta seuraavana aamuna, kahdentoista tunnin bussimatkan jälkeen kun hieman väsytti.

No olihan se ihan tarpeeksi hurjaa. Voitin kuitenkin itseni, enkä jänistänyt edes Tarzan Swingistä.
Lee olí juuri edellisenä päivänä kysynyt, että kiljunko koskaan. No nyt kiljuin. 
Video varmaankin kertoo enemmän kuin mitkään sanat.

Jälkeenpäin ajatellen oli varmaan loistava veto valita se extremo. Muut olisivat varmaan olleet ihan lällyjä…

-Kaisa

Päivän touhuja

Monteverde, Cabinas el Pueblo sekä el retkeilijä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti