torstai 3. heinäkuuta 2014

Sevillan kautta

Matkamme jatkui Odeceixesta Lagosiin jossa meillä oli vuorokauden mittainen välipysähdys.
Lagos oli hyvin erilainen kuin kaunis ja rauhallinen Odeceixe. Lagos oli perinteinen "turistirysä" jolla tarkoitan paikkaa jossa pyörii humalaisia brittituristeja ja rannat ovat täynnä erilaisia retkiä myyviä kojuja. Paikka itsessään oli viehättävä ja majoituksemme hyvä. Yövyimme vanhan ranskalaisen rouvan huomassa. Hän oli tehnyt isosta huoneistostaan aamiaismajoitusta tarjoavan paikan. Sieltä oli muutama huone ja loistava aamiainen jonka rouva itse kokkasi ja tarjoili keittiössään.

Seuraavana aamuna otimme suunnan Sevillaa. Itse en ole koskaan erityisemmin pitänyt Espanjasta. Ihan kiva mutta se sen enempää. Odotukset Sevillan suhteen eivät olleet kovin korkealla. Mutta ilokseni sain huomata olevani mukavasti väärässä, Sevilla on kaunis ja erittäin sympaattinen kaupunki.
Päivisin kiertelimme kaupungilla ja illalla kävimme syömässä tapaksia ja katsomassa ruokailun ohessa jalkapalloa.

Joistain paikoista tulee sellainen fiilis että tänne voisi jopa muuttaa -Sevilla oli juuri sellainen. Me olimme varanneet Sevillaa varten kaksi päivää mutta tänne pitää palata pidemmäksi aikaa.

-Lee-

Plaza de Espanja
Plaza de Espanjan kävelysilta
Plaza de Espanja sisältä.
Vilinätön katu
Espacio Metropol Parasol
Ja sama iltavalaistuksessa

2 kommenttia:

  1. Kyllä Eurooppa on kaunis ja Sevilla Kuuma (?).
    Piiter

    VastaaPoista
  2. Ei sitä pitkälle tarvitse jotta pääsee nauttimaan hienoista maisemista ja tunnelmasta. Suomen saaristo riittää hyvin.

    VastaaPoista